Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Arestările procurorilor DNA fac victime colaterale: “Mulți dintre clienții noștri sunt la Beciul domnesc. Copiii unora dintre ei, care se distrau în clubul nostru, stau acum pe acasă, de când a apărut taică-su cu brățări la televizor”

Arestările procurorilor DNA fac victime colaterale: “Mulți dintre clienții noștri sunt la Beciul domnesc. Copiii unora dintre ei, care se distrau în clubul nostru, stau acum pe acasă, de când a apărut taică-su cu brățări la televizor”

Un articol de: - 14 Sep 2015, 11:19
Arestările procurorilor DNA fac victime colaterale: “Mulți dintre clienții noștri sunt la Beciul domnesc. Copiii unora dintre ei, care se distrau în clubul nostru, stau acum pe acasă, de când a apărut taică-su cu brățări la televizor” Foto: jurnalul.ro Eveniment

DNA lovește “cu manta” patronii cluburilor fițoase de pe litoral, dar și din Capitală. Afaceriștilor cu astfel de localuri de noapte nu mai au cine să le umfle conturile după atâtea arestări ale procuorrilor anticorupție.

Jurnalista Simona Ionescu povestește, într-un editorial pentru Evenimentul Zilei, o discuție cu un patron nemulțumit de acțiunile anticorupție care au luat cu asalt România în ultimul an.

”Ne-au distrus ăștia de la DNA cu arestările! Mulți dintre clienții noștri sunt fie la Beciul domnesc, fie copiii unora dintre ei, care se distrau în clubul nostru, stau acum pe acasă, urmărind știrile. Nu l-am mai văzut pe X de când taică-su a apărut că brățări la televizor, iar băiatul lui Y, care nu părasea localul până nu dădea gata, el și prietenii, patru sticle de șampanie scumpă și vreo două de whisky... plus fițele gagicilor care erau cu ei! Veneau odrasle de politicieni și ăia chiar aveau gusturi rafinate! Rafinate și scumpe, că deh!, educația se învață în familie, no? E bine, nu zic, că i-au umflat procurorii pe baștanii corupți, pe nesimțiții pe care-i vedeam la televizor prin parlament sau guvern, dar ne-au lovit rău și pe noi, ăștia de le prestam servicii”, i s-a văitat  patronul Simonei Ionescu.

Cu alte cuvinte, afacerile înfloritoare care profitau de pe urma celor care se îmbogățiseră ilegal se duc de râpă, saloanele de înfrumusețare și cafenelele de pe Dorobanți s-au golit și ele.

Alte victime ale arestărilor DNA sunt medicii esteticieni. Dacă anii trecuți era o adevărată industrie  acum,  copiii de bani gata și doamnele trecute de prima tinerețe, dar care vor să arate ca la 20 de ani, nu prea le mai trec pragul acestora.

Deci, cluburile și sălile de biliard s-au cam golit de copiii de bani gata, care achitau pentru o seară note cu trei sau patru zerouri in coadă. Tinerele care-i însoțeau pe barosani au dispărut și ele din peisajul saloanelor de coafură sau de tip spa, din restaurantele scumpe, din magazinele cu haine de firmă sau din cele de bijuterii. Tot un suspin era și un cunoscut medic estetician, care mi-a recunoscut că traversează o criză de operații, mai ales cu silicoane, fiindcă ”puicuțele” nu mai au iubit solvabil. <>, mi-a dezvăluit doctorul”, spune jurnalista.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   DNA