Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Arhiepiscopia Iașilor consideră campania “orientarea sexuală/nu este o boală/nu este o alegere” drept regretabilă

Arhiepiscopia Iașilor consideră campania “orientarea sexuală/nu este o boală/nu este o alegere” drept regretabilă

Un articol de: - 19 Apr 2011, 23:23
Arhiepiscopia Iașilor consideră campania “orientarea sexuală/nu este o boală/nu este o alegere” drept regretabilă Foto: cosmin-dumitru.ro Eveniment

Arhiepiscopia Iașilor condamnă afișarea unui panou publicitar care înfățișează un copil având pe mână eticheta “homosexual” în cadrul campaniei “orientarea sexuală/nu este o boală/nu este o alegere”, pe care o consideră regretabilă la adresa creștinilor în preajma Paștelui, informează Mediafax.

“Este regretabil ca într-un loc public, în municipiul Iaşi, într-o zonă intens circulată, să fie expus un astfel de panou, întâmplător sau nu, chiar în perioada în care creştinii ortodocşi se pregătesc să serbeze Sfintele Paşti”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Iașilor.

Comunicatul menționează că homosexualitatea precum și alte devieri în comportamentul sexual nu reprezintă un aspect personal înăscut nativ.

“Homosexualitatea este un păcat. Cei care au căzut într-o astfel de patimă au însă şansa de a se ridica, prin pocăinţă şi spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment”, precizează comunicatul.

Citeşte mai multe despre:   Campanie electorala,   religie,   Paste