Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Craiova: Asfaltare cu obstacole. Dorel lovește din nou (VIDEO)

Craiova: Asfaltare cu obstacole. Dorel lovește din nou (VIDEO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 14:29
Craiova: Asfaltare cu obstacole. Dorel lovește din nou (VIDEO) Eveniment

Dorel loveşte din nou. De data aceasta la Craiova. Grăbiți, câțiva muncitori care au reparat o parcare au turnat asfalt în jurul unei mașini, pentru că nu l-au găsit pe proprietar. Deși, în lipsa lui, puteau să ridice autoturismul, au preferat să îl înconjoare cu un strat nou. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Imaginile au fost surprinse in cartierul 1 Mai din Craiova. Muncitorii au venit în parcare hotărâți să termine repede asfaltarea. O mașină nu fusese mutată, în rest locurile erau libere. Angajatii nu au stat pe ganduri si au turnat asfalt în jurul autoturismului , în loc să solicite să fie și acesta ridicat. Gestul i-a revoltat pe locatari.

„Au făcut totul pe repede înainte. În mod normal trebuiau să îi anunțe pe proprietarii autoturismelor că în zonă vor avea loc astfel de lucrări, dar acest lucuru nu s-a întâmplat. Muncitorii au asfaltat o stradă în jurul mașinilor", a declarat un localnic.

Mașina a fost mutată de reprezentanții firmei care se ocupă de ridicarile auto din oraș, spun oamenii, iar locul în care a stat a rămas neamenajat.
Nu este prima dată când munitorii îşi fac treaba de mântuială. Scena s-a repetat și anul trecut în luna decembrie. Oamenii spun că de abia după 20 de apeluri la Poliția Locală, Primărie şi Serviciul de Circulaţie autovehiculele au fost ridicate.