Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Asociaţia Caleidoscop, care deţine unul dintre câinii care l-au ucis pe copilul de 4 ani, nu există

Asociaţia Caleidoscop, care deţine unul dintre câinii care l-au ucis pe copilul de 4 ani, nu există

Un articol de: - 04 Sep 2013, 18:55
Asociaţia Caleidoscop, care deţine unul dintre câinii care l-au ucis pe copilul de 4 ani, nu există Foto: ronduldesibiu.ro Eveniment

Primăria Capitalei a încheiat contracte de adopţie cu o asociaţie care nu există. Adresa la care figurează sediul Asociaţiei pentru Dezvoltare Comunitară Caleidoscop nu există la adresa indicată pe site.

Mai mult, la numerele de telefon afișate pe site nu răspunde nimeni.

Semnătura de pe formularul de adopţie îi aparţine Laviniei Mirela Nica, un fost voluntar al asociaţiei.

Femeia care a fost membră a Fundaţiei Caleidoscop şi a semnat formularul, angajându-se să nu îl abandoneze, spune că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident, iar ea are conştiinţa curată.

„Teoretic, trebuia să am grijă de el, practic nu. Pentru că nu erau scoşi pe nume propriu, ci pe numele asociaţiei. Dacă trebuie să învinovăţim pe cineva, trebuie criticată asociaţia, pentru că nu şi-a asumat responsabilitatea. Era o situaţie de compromis, primăria ştia, dar trebuia să eliberăm locurile. Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conştiinţă curată şi mă ocup în continuare să salvez animale”, a spus Lavinia Mirela Nica, fost voluntar ONG Caleidoscop, relatează România Liberă.

Şase câini au fost ridicaţi de pe proprietatea firmei din apropierea Parcului Tei, unul dintre aceştia având urme de sânge, a declarat Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

Câinele care a fost găsit cu sânge pe bot fusese sterilizat de ASPA şi adoptat de Fundaţia Caleidoscop în 2008, a mai declarat Băncescu.

 


Citeşte mai multe despre:   ONG,   caini,   maidanezi