Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Asociaţia "Campionii Vieţii" aduce o rază de lumină copiilor din centrele de asistenţă socială din Sectorul 4 (FOTO)

Asociaţia "Campionii Vieţii" aduce o rază de lumină copiilor din centrele de asistenţă socială din Sectorul 4 (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 24 Noi 2018, 17:59
Asociaţia "Campionii Vieţii" aduce o rază de lumină copiilor din centrele de asistenţă socială din Sectorul 4 (FOTO) Eveniment

Asociaţia "Campionii Vieţii", fondată de avocatul Florin Constantin Durgheu, continuă acţiunile de caritate prin care ajută persoanele aflaţi în situaţii mai dificile.

Recent, asociaţia a donat câte doua lenjerii şi o pernă pentru fiecare pat aflat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, precum şi ursuleţi de pluş pentru copii, ca să aducă o rază de lumină şi alinare în sufletele celor care nu au parte de o viaţă de familie, arată ziuanews.ro.

"Sper să avem resursele necesare pentru a face ce am făcut pentru DGASPC Sector 4 și pentru alte direcții din alte sectoare, astfel încât, cât mai mulți copii și adulți nefericiți să doarmă exclusiv în așternuturi noi, frumoase, de calitate.... Am început cu DGASPC Sector 4, deoarece ştiam faptul că instituţia are un management de calitate, tot personalul, începand cu directorul general, doamna Mihaela Ungureanu, este preocupat şi atent la nevoile copiilor şi adulţilor mai puţin norocoşi", a afirmat Florin Constantin Durgheu.

Donatia s-a făcut către DGASPC 4, care a ţinut să mulţumească asociaţiei printr-o scrisoare emoţionantă, semnata de directorul general Mihaela Ungureanu.