Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Atenționare MAE privind GRECIA: Lucrătorii vamali intră în GREVĂ!

Atenționare MAE privind GRECIA: Lucrătorii vamali intră în GREVĂ!

Un articol de: - 31 Mai 2017, 22:16
Atenționare MAE privind GRECIA: Lucrătorii vamali intră în GREVĂ! Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care doresc să traverseze frontierele Greciei că Asociația Funcționarilor Publici din Direcțiile Vamale a anunțat organizarea unei greve de 24 de ore, începând de joi, la miezul nopții.

Conform comunicatului organizatorilor protestului, serviciile de control vamal se vor desfășura în regim de urgență, cu personal diminuat. Ca urmare, MAE recomandă celor interesați să se informeze privind condițiile specifice punctului de frontieră de pe traseu și să își rezerve timp suplimentar de așteptare.

Cetățenii români afectați de situație pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al Ambasadei României la Atena: +306980833448.

MAE recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță' (disponibilă gratuit în 'App Store' și 'Google Play'), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

  


 

 

 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Citeşte mai multe despre:   MAE,   atentionare,   Grecia,   greva,   vama