Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Atmosferă de poveste pentru locuitorii Sectorului 4: Primarul Băluță a apăsat butonul care dă viață magiei (VIDEO)

Atmosferă de poveste pentru locuitorii Sectorului 4: Primarul Băluță a apăsat butonul care dă viață magiei (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2019, 12:50
Eveniment

Anul acesta, Sărbătorile aduc o atmosferă de poveste pentru locuitorii Sectorului 4. Milioane de beculețe colorate, decorațiuni speciale de Crăciun și peste 4000 de instalații au îmbrăcat cele mai importante bulevarde. Primarul Daniel Bălută a apăsat, luni seară, întrerupătorul care a dat viață magiei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Sărbătorile de Crăciun bat grăbit la ușă, așa că Secotul 4 a îmbrăcat deja haine festive. Principalele bulevarde și intersecții au fost decorate cu perdele și ghirlande luminoase, precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice sărbătorilor de iarnă.

“Sunt extrem de bucuros că am intrat și noi, în Sectorul 4, în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Peste 3 milioane de beculețe și beste 4.000 de ornamente bidimensionale și tridimensionale sunt puse în funcțiune. Este un moment absolut deosebit pentru Sectorul 4 pentru că astăzi absolut toate bulevardele din comunitatea noastră au iluminat festiv de sărbători. Pur și simplu, suntem invadați de lumină și culoare și îmi doresc din tot sufletul ca oamenii să se bucure de această perioadă a anului. Sunt extremd e fericit că și noi am contribuit la un astfel de cadru deosebit”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Decorațiunile pot fi admirate în cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului, Văcărești și Apărătorii Patriei

 
Loading...