Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Au fost sancționate elevele care l-au filmat pe profesorul de religie când se ”scărpina”. Preotul, declarat nevinovat

Au fost sancționate elevele care l-au filmat pe profesorul de religie când se ”scărpina”. Preotul, declarat nevinovat

Un articol de: - 02 Feb 2018, 16:56
Eveniment

Cele trei eleve de la Liceul "Nicolae Teclu" din Copşa Mică, fetele care l-au filmat în timpul orei de religie pe profesorul preot acuzându-l că se masturba, s-au ales cu o mustrare scrisă şi nota scăzută la purtare.

Consiliul de administraţie al liceului a luat această decizie pentru că fetele ”au înregistrat filmul şi l-au distribuit fără acord, ţinând cont de legislaţia în vigoare”.

”Menţionăm faptul că există posibilitatea ca sancţiunea să fie anulată conform art 26. din Statutul Elevului, dacă elevele dau dovadă de un comportament fără abateri în perioada următoare. Anularea sancţiunii se face de către conducerea Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" din Copşa Mică”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, citat de Digi24.

Profesorul nu a fost sancţionat, pentru că a demisionat chiar în ziua în care înregistrarea video a ajuns în presă. Cât despre dirigintă, aceasta nu a fost sancționată pentru că s-a dovedit că nu ştia de incident.

Deocamdată, singura anchetă care l-a declarat nevinovat pe preotul profesor de religie este cea a Mitropoliei Ardealului. 

Purtătorul de cuvânt al Pariarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că gestul profesorului-preot nu este unul obscen, ci cauzat de o gravă afecţiune.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, comisarul şef Tiberiu Ivancea, a declarat că, deocamdată, ”nu se confirmă ce s-a spus iniţial”.
 

Citeşte mai multe despre:   preot,   profesor
 
Loading...