Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Augustin Lazăr, despre cei care fug de justiţia din România: "Nimeni nu poate dormi liniștit pe perna lui dacă..."

Augustin Lazăr, despre cei care fug de justiţia din România: "Nimeni nu poate dormi liniștit pe perna lui dacă..."

Un articol de: - 05 Mar 2018, 19:24
Augustin Lazăr, despre cei care fug de justiţia din România: "Nimeni nu poate dormi liniștit pe perna lui dacă..." Eveniment

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a vorbit despre problemele justiţiei din România, inclusiv despre acuzaţii care au plecat din ţară şi au lăsat în derulare procese care se apropie de verdict. 

El avertizează că nimeni nu poate dormi liniştit dacă are o condamnare definitivă, indiferent la câte mii de kilometri de ţară s-a refugiat. 

„Nimeni, dacă pleacă undeva, nimeni nu se poate asigura că a scăpat de a răspunde penal, de a executa o pedeapsă care a fost dată de o instanță din România. Nu are unde să fugă. Vedeți că trăim într-o lume foarte globalizată, în care există o cooperare judiciară internațională formidabilă, în care cererile de comisie rogatorie se trimit pe net, imediat, mandatele de executare a pedepselor sunt comunicate instant la autoritatea judiciară competentă. Există cooperare între toate organele judiciare din lume, nimeni nu poate dormi liniștit pe perna lui dacă are un mandat de executare, chiar dacă se află la mii de kilometri de România”, a declarat, într-un interviu acordat Digi24, Augustin Lazăr.
 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT