Alertă în Olt: Un autocar în care se aflau 29 de persoane s-a răsturnat

Alertă în Olt: Un autocar în care se aflau 29 de persoane s-a răsturnat

Intervenţie de urgenţă a autorităţilor din Olt! Un autocar în care se aflau 29 de persoane s-a răsturnat pe un drum judeţean din oraş. Din fericire, pompierii au reuşit să evacueze toţi pasagerii, iar cadrele medicale prezente la faţa locului au precizat că un există răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit, sâmbătă seară, pe DJ 677, între localităţile Salcia şi Pleşoiu, la un accident rutier în care a fost implicat un autocar în care se aflau 29 de pasageri şi şoferul.

“La sosirea echipajelor, autocarul a fost găsit în afară carosabilul, răsturnat pe partea dreaptă, cu uşile blocate din cauza zăpezii, iar cele 29 de persoane se aflau în interiorul acestuia. Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialelor, pompierii au îndepărtat zăpadă care bloca accesul către persoanele din interior. Ulterior, toţi cei 29 de pasageri au fost evaluaţi medical şi evacuati în condiţii de siguranţă. Nicio persoană nu prezenta urme de traumă şi nu a necesitat îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii ISU Olt, pentru news.ro.

După evacuarea tuturor persoanelor, cu ajutorul unui buldoexcavator al SVSU Slătioara şi al unui tractor al unei societăţi comerciale, autocarul a fost repus pe carosabil.

Autocarul se deplasa pe ruta Târgu Mureş – Craiova.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe