Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sistemul informatic prin care se eliberează certificatele de cazier judiciar a început să funcționeze după mai multe ore de blocaj

Sistemul informatic prin care se eliberează certificatele de cazier judiciar a început să funcționeze după mai multe ore de blocaj

Un articol de: B1.ro - 01 Oct 2018, 10:17
Sistemul informatic prin care se eliberează certificatele de cazier judiciar a început să funcționeze după mai multe ore de blocaj Eveniment

UPDATE: Poliția Română transmite că sistemul informatic cu ajutorul căruia se eliberează certificatele de cazier judiciar a început să funcționeze. 

”Până la acest moment, colegii noștri au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, așadar datele de interes operativ pot fi consultate și, de asemenea, se pot face mențiuni în baza de date.

O echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele.

Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliție Române. 

 

Sistemul informatic prin care se eliberează certificarele de cazier judiciar nu funcționează, luni dimineață, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române. 

Defecțiunea s-a produs din cauza unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele. 

Astfel, până la rezolvarea problemei, cetățenii nu pot obține certificatele de cazier judiciar. 

”Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional. O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.

Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Române. 
 

Citeşte mai multe despre:   Politia Romana