Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce AVERE a lăsat în urmă Andrei Gheorghe

Ce AVERE a lăsat în urmă Andrei Gheorghe

Un articol de: B1.ro - 20 Mar 2018, 09:14
Ce AVERE a lăsat în urmă Andrei Gheorghe Eveniment

Jurnalistul Andrei Gheorghe a avut o impresionantă carieră în radio şi televiziune, dar, pentru o scurtă perioadă de timp a fost şi în sistem. În calitate de consilier pe probleme de comunicare în ministerul Finanţelor în anul 2010, el a fost nevoit -şi publice declaraţia de avere.

Potrivit acesteia, omul de radio deţinea trei terenuri împreună cu familia, în Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina, o casă în Voluntari şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro.

La mai puţin de două luni de la începutul numire, Andrei Gheorghe a încetat colaborarea cu ministerul de Finanţe condus pe atunci de Sebastian Vlădescu, scrie Capital.

Între 1991 și 1993 Andrei Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" și reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraș", însoțit de un CD audio.


 


 


 

 


 


 


 


 

Citeşte mai multe despre:   Andrei Gheorghe