Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avertisment în stil mafiot în Vaslui: Copilul unui polițist de frontieră a fost răpit, bătut și abandonat

Avertisment în stil mafiot în Vaslui: Copilul unui polițist de frontieră a fost răpit, bătut și abandonat

Un articol de: B1 TV - 29 Noi 2014, 11:57
Avertisment în stil mafiot în Vaslui: Copilul unui polițist de frontieră a fost răpit, bătut și abandonat Eveniment

Autorităţile din Huşi, judeţul Vaslui sunt în alertă după ce un copil al unui poliţist de frontieră a fost răpit, bătut şi abandonat. Băiatul de clasa a V-a se întorcea de la şcoală când a fost luat pe sus de nişte bărbaţi a căror identitate este încă necunoscută şi dus la marginea oraşului, unde a fost lovit suficient de tare încât să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Autorităţile suspectează că este vorba despre un avertisment destinat poliţistului de frontieră sau o răzbunare în stil mafiot.

Elevul de clasa a V-a se întorcea de la şcoala Mihail Sadoveanu din Huşi, judeţul Vaslui, unde tatăl său, poliţist de frontieră, participa la şedinţa cu părinţii.

Cum se obişnuieşte în multe localităţi din provincie, copilul s-a aşezat la marginea drumului şi a aşteptat bunăvoinţa şoferilor pentru a ajunge acasă. Însă în loc să fie remarcat de un vecin sau o cunoştinţă, minorul s-a trezit că e luat pe sus de nişte bărbaţi necunoscuţi.

După ce a ajuns acasă, tatăl victimei şi-a dat seama că băiatul său e de negăsit, aşa că a dat telefon la şcoală.

"După şedinţă, am primit un telefon de la părinte, care mi-a spus că nu îl găseşte pe băiat. Atunci şi eu am sunat la alţi copii, colegi, ca să vedem dacă ştiu ceva despre el. Ne-am speriat, nu ne aşteptam la aşa ceva, el este un copil bun, cuminte", a povestit diriginta elevului răpit.

În cele din urmă, victima a fost găsită, însă starea sa de sănătate era precară.

"Copilul prezenta traumatisme craniocerebrale, dar şi traumatism toracic. Era foarte speriat. Povestea că a fost luat de pe stradă cu o maşină, dus la marginea oraşului şi bătut de niste adulţi pe care nu îi cunoştea", a afirmat medicul Wassouf Emad.

Incidentul pare a fi un avertisment în stil mafiot destinat poliţistului de frontieră. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz şi iau în calcul toate variantele pentru a îi identifica pe suspecţi.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   avertisment,   copil