Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment “Aveți dreptate!”: Compania care a livrat echipamentul lotului olimpic al României recunoaște că acesta este de proastă calitate (VIDEO)

“Aveți dreptate!”: Compania care a livrat echipamentul lotului olimpic al României recunoaște că acesta este de proastă calitate (VIDEO)

Un articol de: - 08 Aug 2016, 12:15
“Aveți dreptate!”: Compania care a livrat echipamentul lotului olimpic al României recunoaște că acesta este de proastă calitate (VIDEO) Foto: tolo.ro Eveniment

Sportivii români care fac parte din delegația olimpică de la Rio s-au izbit de o problemă inedită, la doar câteva zile după ce au ajuns în satul olimpic. Echipamentul oficial Kappa a început să se deterioreze vizibil.

"Da, noi l-am livrat și vreau să vă spun de la început că aveți absolută dreptate. Am lucrat ani de zile cu multe firme de prestigiu în lumea sportului și nu am crezut niciodată că o companie precum Kappa se poate compromite în asemenea hal! Este incredibil! " este mesajul clar al companiei Pax Creative, care s-a ocupat cu livrarea de echipament sportiv pentru lotul României, oferit pentru tolo.ro.

„Noi am semnalat imediat după recepție defectele pe care le-ați descris și ilustrat și dumneavoastră. Am scris imediat distribuitorului zonal Kappa din Serbia și le-am spus că firma Kappa se va face de râs”, a mai completat Sabina Dumitrache, responsabilul contractului olimpic de la firma Pax Creative.

“Aveți dreptate!”: Compania care a livrat echipamentul lotului olimpic al României recunoaște că acesta este de proastă calitate

Întrebată când au fost prima dată observate problemele pe care le are echipamentul sportiv, aceasta a răspuns: "În 7 iulie 2016, la livrarea către noi. Am văzut ce ați văzut și dumneavoastră, că pe etichetă este Sol’s Europe. Din treninguri curgeau ațele! În loc de S ne venise XS. Erau nefinisate ca lumea."

Comitetul Olimpic Român a decis să o oprească o parte din banii pe care trebuia să îi ofere furnizorului de echipament din cauza calității îndoielnice a produselor livrate.

"Aveam două soluții. Fie să nu recepționăm echipamentele și atunci lotul României nu avea echipament oficial la Rio 2016, fie să le recepționăm cu observații. Ceea ce am făcut. COSR ne-a oprit nouă garanția, noi o să vedem cum acționăm pentru prejudicii. Suntem într-o situație nemaiîntâlnită." a spus reprezentata firmei Pax Creative despre acest lucru.

"Ne gândim cum vom acționa în continuare. Și Kappa se gândește, suntem siguri, să vadă cum va ieși din această situație, dacă mai poate ieși, deși avem îndoieli că mai poate!" a mai completat Sabina Dumitrache.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Jocurile Olimpice