Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Aviația militară în DOLIU: A murit cel mai devotat căpitan al Școlii de la Boboc. „Diferit, gălăgios, dar cel mai sufletist. Inima lui de aur a încetat să mai funcționeze”

Aviația militară în DOLIU: A murit cel mai devotat căpitan al Școlii de la Boboc. „Diferit, gălăgios, dar cel mai sufletist. Inima lui de aur a încetat să mai funcționeze”

Un articol de: - 20 Mai 2017, 11:08
Aviația militară în DOLIU: A murit cel mai devotat căpitan al Școlii de la Boboc. „Diferit, gălăgios, dar cel mai sufletist. Inima lui de aur a încetat să mai funcționeze” Foto: mapn.ro Eveniment

Școala de Aplicație de la Boboc, în doliu după moartea căpitanului comandor inginer Vasile Viorel Ștefănică, unul dintre cel mai buni „meseriași” ai unității. Acesta a fost răpus de un cancer cu metastază care s-a extins fără ca el să știe, către membrele inferioare.

„Știu că se plângea în urmă cu două săptămâni că îl doare stomacul. Ne-am gândit la o gastrită, la un ulcer, nu la ceva așa grav. Am rămas mască azi când am auzit. Era un om care punea foarte mult suflet în meserie, grație lui s-au prelungit orele de zbor pentru avioane și elicoptere în special. Era tot timpul preocupat, îi punea și pe alții la treabă”, ne-a spus un coleg. Preocuparea lui i-a atras și alintul de „Stresărică”, informează buzoienii.

Un copil de 10 ani a rămas fără tată, iar colegii săi, fără un căpitan de excepție. „Aviația militară pierde astăzi pe unul dintre cei mai devotați oameni, omul care respira pentru aviație, cel mai diferit inginer, cel mai gălăgios dar cel mai sufletist. Inima lui de aur a încetat să mai functioneze azi dimineață. Pentru cei care l-au cunoscut, dar și pentru cei care nu l-au cunoscut, vă rog cu umilință să ne ridicăm privirea către cer și să ne rugăm pentru liniștea lui sufletească. Drum lin și plin de lumină, domnule Căpitan Comandor Inginer Viorel Ștefănică!!! Probabil că vei răsuna in urechile tuturor mult timp, mult !!!!

 Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru mine. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut . Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a spus Aurelian Statulescu.

 

 

 

 Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Citeşte mai multe despre:   militar