Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocat: Oprescu a fost lăsat în arest fără dozele de insulină de care are nevoie

Avocat: Oprescu a fost lăsat în arest fără dozele de insulină de care are nevoie

Un articol de: - 15 Oct 2015, 23:42
Avocat: Oprescu a fost lăsat în arest fără dozele de insulină de care are nevoie Eveniment

Unul dintre avocații lui Sorin Oprescu acuză că acesta a fost lăsat în arest fără dozele de insulină de care are nevoie, dat fiind că suferă de diabet tip II, informează B1 TV.

Potrivit avocatului, șeful Arestului Central a dispus efectuarea unei percheziții în celula primarului suspendat al Capitalei și ridicarea tuturor medicamentelor și a dozelor de insulină.

Mai mult, acuză acesta, Sorin Oprescu a fost lăsat singur în celulă miercuri, fără a fi supravegheat, deși tocmai fusese supus unei investigații medicale și nu avea voie să fie lăsat singur.

Cererea formulată de Sorin Oprescu de a-i fi înlocuită măsura arestului preventiv se va judeca la Tribunalul București pe 20 octombrie.

Procurorii DNA susțin că, în perioada 2013-2015, acesta a aderat la un grup infracțional care a creat în București un sistem prin care operatorii economici puteau primi contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea primarului doar dacă dădeau o parte din profitul brut realizat prin execuția acestora unor factori de decizie din cadrul aparatului primarului.

Oprescu a primit pe 5 septembrie suma de 25.000 de euro, în locuința sa, de la subalternul său Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brâncovenești. Potrivit DNA, suma ar proveni din acte de corupție.

Citeşte mai multe despre:   avocat,   Oprescu,   arest