Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocata lui Cristian Boureanu acuză că nu a fost lăsată să intre în contact cu clientul său

Avocata lui Cristian Boureanu acuză că nu a fost lăsată să intre în contact cu clientul său

Un articol de: - 09 Iun 2017, 22:26
Avocata lui Cristian Boureanu acuză că nu a fost lăsată să intre în contact cu clientul său Eveniment

Avocata lui Cristian Boureanu susține că nu a putut să ia legătura cu clientul său din cauza că procurorul de caz nu îi permite acest lucru. Luiza Popescu spune că nu i se pare normal felul în care se anchetează cazul fostului politician.

Scandalul în care este implicat Boureanu a pornit de la faptul că fostul politician ar fi fost agresat de polițiști, după cum susține iubita acestuia, și după ce a ieșit din spital, a fost dus la audieri în mare secret.

Luiza Popescu, avocata lui Cristian Boureanu, a acuzat că nu a fost lăsată să ia legătura cu clientul său nici cât a fost în spital, nici după. Abia spre seara, după ora 19:00 a putut vorbească cu acesta, dar numai în prezența investigatorilor.

”Cât a fost în spital și a fost supus investigațiilor, nu mi s-a permis să iau legătura cu el. I-am întrebat dacă pot merge să-i dau apă, să-l ajut să dea un telefon, dar nu mi s-a permis să intru în contact cu el. Stoica Vasile Daniel care mi s-a prezentat ca reprezentant al Brigăzii Rutiere mi-a spus că procurorul de caz nu îi permite să vorbească cu avocatul. Am cerut un mandat pentru asta și mi-a răspuns că nu îl are… La un moment dat am plecat din spital pentru a-mi aduna probele și a-mi construi cazul și când m-am întors îl luaseră la audieri, de și nu știu dacă starea de sănătate îi permitea asta – are dinții sparți, traumatism cranian și altele. Mai mult, le-am cerut celor de la spital să-mi dea documentele în baza cărora a fost lăsat să plece și au refuzat. Nu vor să-mi dea nici măcar o hârtie că refuză să-mi dea documentele”, a spus avocata lui Boreanu, potrivit Libertatea

Citeşte mai multe despre:   Cristian Boureanu,   Stiri Romania