Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocata Paula Iacob a fost condusă pe ultimul drum (VIDEO)

Avocata Paula Iacob a fost condusă pe ultimul drum (VIDEO)

Un articol de: - 08 Oct 2015, 18:38
Avocata Paula Iacob a fost condusă pe ultimul drum (VIDEO) Foto: radiomega.ro Eveniment

În ropote de aplauze, cu un sobor format din 14 preoţi şi sute de apropiaţi care au venit să-i aducă un ultim omagiu. Aşa a fost condusă pe ultimul drum Paula Iacob. Nume mari din lumea politică sau artistică au venit la cimitirul Bellu, pentru a-şi lua rămas bun de la cea pe care au numit-o regina avocaturii româneşti, informează B1 TV. Printre aceştia Gigi Becali, Felicia Filip, dar şi Valentin Ceauşescu.

Valentin Ceauşescu a venit să-şi ia rămas bun de la cea care, după Revoluţie, i-a apărat fratele într-un proces care a făcut-o celebră.

”I-am zis doamnei Iacob: dumneavoastră nu o să plecati dintre noi așa repede, pentru că aveți secretul tinereții fără batranețe și al vieții fără de moarte. A zâmbit. Era plină de entuziasm. Avea un suflet tânăr, deborda de optimism, de bunătate”, a spus Marius Marinescu, fost senator.

”Doamna avocat Paula Iacob era un om care coagula oamenii lângă ea, celui care nu avea îi dădea, pe cel căruia îi trebuia și cerea nu îl refuza, iar pentru prieteni era întotdeaua gata de sacrificiu. Îmi plânge sufletul, îmi pare rău și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru clipele petrecute împreuna”, a spus, la rândul său, avocatul Daniel Ionașcu.

Soprana Felicia Filip sau Gheorghe Zamfir sunt doar câteva dintre personalităţile care au venit să-şi ia rămas bun de la Paula Iacob.

”Un om demn de a fi exemplu de viață personală, profesională, omul care creează emoție și evenimente și care a încercat toata viața și a reușit să facă bine, să fie alături de toată lumea, să aibă un zâmbet, un cuvânt bun și să susțină omenia și oamenii”, a spus soprana Felicia Filip.

”Rămâne în amintirea mea ca avocatul cu darul cel mai mare de a vorbi. Avea un dar înnascut, un suflet mare, știa să se apropie de oameni”, a afirmat Ilie Iordăchescu, decanul Baroului București.

Avocata Paula Iacob a fost condusă pe ultimul drum

Citeşte mai multe despre:   inmormantare