Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul Alexandru Chiciu: Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil (VIDEO)

Avocatul Alexandru Chiciu: Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil (VIDEO)

Un articol de: - 23 Sep 2015, 18:46
Avocatul Alexandru Chiciu: Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Alexandru Chiciu, unul dintre avocații lui Sorin Oprescu a declarat miercuri, pentru Știrile B1 TV că edilul suspendat al Capitalei trebuie dus de urgeță la un spital civil pentru a fi constultat, altfel viața acestuia fiind pusă în pericol.

Chiciu a precizat că atât avocații, cât și Sorin Oprescu sunt indignați de hotărârea ca primarul suspendat să nu fie transportat la un spital, ci să fie consultat în arest de un medic pe care acesta îl va alege.

”Indignare este puțin spus, ne-a cuprins pe toți. Un om suspect de infarct, cu două stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie să înțelegem că acest om nu invocă problemele medicale pentru a se apăra. Acum două zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfântul Ioan. Decizia a fost luată de cei din arest. Avocații am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicală de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant și a i se face analize. Un EKG portabil are șase derivații de verificare a inimii. Pentru Sorin
Oprescu este nevoie de un EKG cu nouă sau 12 derivații, impropriu de a fi transportat în arest”, a declarat Alexandru Chiciu.

”El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adică mușchii sunt mult afectați de boală. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclamă o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inimă și a problemeleor renale, acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Medicul a apreciat că este o situație gravă acum două zile, când l-a dus din proprie inițiativă la spitalul Sfântul Ioan. Azi de ce nu apreciază la fel?”, a mai declarat apărătorul lui Sorin Oprescu.

Alexandru Chiciu, despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu
Citeşte mai multe despre:   avocat,   Sorin Oprescu,   arest