Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul braşovean a planificat uciderea soţiei sale în fostul birou al Elodiei

Avocatul braşovean a planificat uciderea soţiei sale în fostul birou al Elodiei

Un articol de: - 17 Iun 2011, 12:00
Foto: libertatea.ro Eveniment

Avocatul din Braşov, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale, s-a ocupat de cele mai mici detalii legate de acest plan, de la amenajarea mormântului până la alegerea armei crimei. Prin coincidenţă, aceste aspecte au fost stabilite în fostul birou al avocatei Elodia Ghinescu, dispărută în 2007, relatează Libertatea.

Victor Teodorescu, absolvent de Drept şi fost procuror, a pus în practică toate cunoştinţele sale, pentru a scăpa de soţia sa, Violeta, care se pare că avea controlul asupra conturilor familiei. Cum avocatul braşovean avea datorii, singura soluţie găsită a fost asigurarea de viaţă a soţiei, în valoare de 150.000 de euro, pe care o putea primi numai dacă aceasta înceta din viaţă.

Prin urmare, a cumpărat un loc de veci şi a amenjat un cavou, după care a găsit un asasin în persoana lui Erwin Preşmereanu, fiul lui Jolan Pulca, femeia care i-ar fi fost amantă lui Victor Teodorescu, potrivit unor surse judiciare.

În ziua crimei, pe 29 martie, la opt zile după ziua de naştere a Violetei Teodorescu, avocatul s-a întâlnit cu Erwin şi cu mama acestuia, Pulca, în apartamentul unde avea sediul firma de traduceri a firmei. Imobilul a fost, până în august 2007, biroul avocatei Elodia Ghinescu, care a dispărut fără urmă. Detaliile au fost puse pe hârtii, pe care le-au ars apoi, asasinul păstrând însă una din foi, pe care a dat-o anchetatorilor după ce a fost prins.

La câteva zile de la moartea soţiei sale, avocatul i-a lichidat conturile, unde erau 40.000 de euro şi a făcut şi o cerere pentru a încasa poliţele de asigurare, potrivit surselor citate.

Victor Teodorescu a fost arestat, joi, pentru 29 de zile, el fiind turnat de amanta sa, Jolan Pulca, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Femeie şi-a turnat şi fiul totodată, după ce acesta a mărturisit crima.

Crimă pusă la cale în fostul birou al Elodiei
Embed:


Citeşte mai multe despre:   avocat,   Stiri Brasov,   soţie,   ucidere