Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul Doru Boștină a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Avocatul Doru Boștină a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Un articol de: - 24 Iun 2016, 17:37
Avocatul Doru Boștină a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare Eveniment

Curtea de Apel București a decis vineri condamnarea avocatului Doru Boștină la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru evaziune fiscală în formă continuată. Decizia nu este definitivă.

Această sentință se va contopi cu cea din dosarul lui Gruia Stoica, în care avocatul a primit 1 an de închisoare cu suspendare. În minuta deciziei se precizează că instanța "Constată că infracțiunea din prezenta cauză este concurentă cu infracțiunea pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de un an închisoare (...), pedeapsă a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere. Anulează suspendarea condiționată a executării pedepsei de un an închisoare aplicată prin sentința penală sus-menționată pe care o contopește (...) cu pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată în prezenta cauză, stabilind pedeapsa mai grea, de 3 ani închisoare și 3 ani interzicerea unor drepturi", se arată în minuta deciziei.

Alte patru persoane au fost condamnate la aceași pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare. Dintre acestea, Doru Boștină alături de alte două persoane au acoperit deja integral prejudiciile cauzate statului.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Curtea de Apel Bucuresti,   Justitie