Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Bogdan Olteanu, despre arestul preventiv: "Dacă se știa acum câțiva ani, de ce nu s-a intervenit atunci, atunci nu a fost un pericol pentru opinia publică, de ce este acum?" (VIDEO)
Exclusiv

Avocatul lui Bogdan Olteanu, despre arestul preventiv: "Dacă se știa acum câțiva ani, de ce nu s-a intervenit atunci, atunci nu a fost un pericol pentru opinia publică, de ce este acum?" (VIDEO)

Un articol de: - 12 Aug 2016, 17:31
Avocatul lui Bogdan Olteanu, despre arestul preventiv: "Dacă se știa acum câțiva ani, de ce nu s-a intervenit atunci, atunci nu a fost un pericol pentru opinia publică, de ce este acum?" (VIDEO) Eveniment

Florin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu, a fost invitat în emisiunea Talk B1. El a vorbit despre recenta decizie a magistraților de a îl pune pe fostul viceguvernator BNR sub arest preventiv pentru 16 zile.

"Ne-a uimit această soluția din foarte multe motive, despre probe nu putem vorbi după cum bine știți, sunt probe într-un dosar penal de urmărire penală și deci sunt secrete."

Avocatul a subliniat că nu este normal să fie mereu, în special în media, o percepție negativă despre inculpat și că în acest fel "egalitatea lipsește cu desăvârșire"  între apărare și acuzare.

"Din punct de vedere al opiniei publice, eu nu pot da un răspuns de ce un inculpat, un om care a avut o anumită prestață, o anumită viață, o anumită carieră, de la înalțimea unei anumite funcții care niciodată nu a intrat în coliziune cu legea penală, brusc și subit pentru o acuzație pe care nu o comentez, se va dovedi dacă este reală sau nu. Pentru o acuzație de corupție, așa zis petrecută acum 8 ani de zile trebuie să fie trimis în arest preventiv

Reacția statului a fost promptă, dacă despre această infracțiune se știa acum câțiva ani, de ce nu s-a intervenit atunci, atunci nu a fost un pericol pentru opinia publică, de ce este acum?" a spus avocatul.

Florin Durgheu a mai completat că măsura controlului judiciar ar fi fost cea mai bună pentru clientul său, pentru că oricum prin acea măsura îi era interzis să ia contact cu alte persoane ce fac obiectul dosarului, și faptul că lumea l-ar fi văzut pe stradă nu schimba cu nimic cursul dosarului și nu ar fi avut cu ce să mai influențeze ancheta.

Avocatul lui Bogdan Olteanu, despre arestul preventiv: "Dacă se știa acum câțiva ani, de ce nu s-a intervenit atunci, atunci nu a fost un pericol pentru opinia publică, de ce este acum?"

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Bogdan Olteanu