Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR (VIDEO)

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Iul 2016, 18:15
Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR (VIDEO) Eveniment

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost adus vineri, în jurul orei 15, încătușat, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Avocatul acestuia, Constantin Durghiu, a dat mai multe declarații cu privire la poziția clientului său în acest dosar

"În mod cert domnul Olteanu a negat orice acuzație, nu a pretins și nu a primit nicio sumă de bani. E de neconstestat că s-au întâlnit, la fel cum avea întâlniri cu toți factorii importanți din mass media din acel moment. La fel a avut și cu Vîntu. Din punct de vedere al apărării, sper că soluția de astăzi să aibă corespondent în realitate și în problemele care s-au administrat potrivit logicii. Probele se bazează doar pe declarațiile unor persoane care au fost condamnate. Au avut toate motivele pentru a formula denunțuri aceste susțineri. Domnul Olteanu s-a dus în Deltă la domnul Vîntu pentru că se întâlnea cu dânsul, la fel cum se întâlnea cu alți factori importanți din mass media. Avea o funcție publică, era în pragul alegerilor și se întâlnea cu foarte mulți oameni importanți din mass media. Vîntul era netransportabil și toate întâlnirile aveau loc doar la locuința sa", a explicat avocatul.

"Luni își va da demisia din postul de viceguvernator BNR pentru că nu dorește ca această instituție respectabilă să fie târâtă într-un scandal mediatic pe care nu numai că nu și l-a dorit, dar nu îl merită. Domnul Olteanu este consternat că i s-a întâmplat, putea fi oricine altcineva. Atâta timp cât sunt oameni care folosesc modalitatea denunțului ca să își ușureze sentința, mereu va fi cineva", a adăugat acesta.

Avocatul lui Bogdan Olteanu: Viceguvernatorul își va da demisia de la BNR

Citeşte mai multe despre:   avocat,   Bogdan Olteanu,   BNR