Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Dan Voiculescu a făcut scandal la ÎCCJ, acolo unde s-a judecat contestația în anulare

Avocatul lui Dan Voiculescu a făcut scandal la ÎCCJ, acolo unde s-a judecat contestația în anulare

Un articol de: - 17 Sep 2014, 11:31
Avocatul lui Dan Voiculescu a făcut scandal la ÎCCJ, acolo unde s-a judecat contestația în anulare Eveniment

Avocatul Gheorghiță Mateuț, reprezentantul legal al lui Dan Voiculescu, s-a certat, miercuri, la ÎCCJ, cu completul de judecători, președintele acestui complet mustrându-l pe acesta.

Mateuț a fost iritat când una dintre judecătoare l-a întrebat de ce susține că judecătorii CAB ar fi imparțiali, moment în care avocatul a devenit agresiv prin limbaj, relatează B1 TV.

”Nu mi s-a adresat în mod direct, cum era firesc”, a explicat Mateuț la ieșirea din sala de judecată.

Președintele completului de judecată i-a spus acestuia că nu este permis un astfel de comportament într-o sală de judecată, iar Mateuț s-a calmat în cele din urmă.

Dan Voiculescu cere instanţei supreme ca cererea sa de anulare a hotărârii definitive de condamnare din dosarul ICA să fie judecată de altă instanţă decât Curtea de Apel. Avocatul acestuia, la sosirea la ÎCCJ, a spus că este absolut necesar ca acea contestație făcută împotriva pedepsei de la Curtea de Apel București să se judece în altă parte, la o altă instanță similară, pentru că instanța care l-a condamnat la 10 ani de închisoare cu executare este lipsită de obiectivitate.

Citeşte mai multe despre:   avocat,   ICCJ,   Dan Voiculescu,   dosarul ica,   scandal