Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Sorin Oprescu: De foarte mult timp a fost avertizat că i se pregătește ceva. Sorin Oprescu e un om care își clamează nevinovăția

Avocatul lui Sorin Oprescu: De foarte mult timp a fost avertizat că i se pregătește ceva. Sorin Oprescu e un om care își clamează nevinovăția

Un articol de: - 14 Sep 2015, 19:01
Avocatul lui Sorin Oprescu: De foarte mult timp a fost avertizat că i se pregătește ceva. Sorin Oprescu e un om care își clamează nevinovăția Eveniment

Alexandru Chiciu, unul dintre avocații primarului general Sorin Oprescu, a făcut, luni, declarații în fața Curții de Apel București, unde a avut loc judecarea contestației la arestare.

"Sorin Oprescu e un tip echilibrat. S-a poziționat foarte bine procesual. A explicat pas cu pas evenimentele din 2013 - 5 septembrie 2015, cu argumente. S-a referit la faptul că niciodată nu a pretins direct sau indirect mită de la niciun fel de persoană. Niciodată nu a cunoscut proveniența sumelor de bani", a declarat avocatul.

Despre starea de sănătate a primarului, Chiciu spune că nu a fost invocată în sala de judecată, dar totuși "e de notorietate starea precară, problemele cu diabetul".

Avocatul susține că Oprescu a fost anunțat anterior că "i se pregătește ceva. De foarte mult timp a fost avertizat că i se pregătește ceva. Niciodată nu a încercat să își diminueze activitatea. Sorin Oprescu e om deschis".

Întrebat de ce nu și-a luat măsuri preventiv odată cu primirea acestor avertismente, bărbatul a răspuns că "un om care nu are niciun fel de legătură cu fapta ilicită, de ce nu își ia măsuri preventive? Nu a avut nimic de ascuns".

În ceea ce privește o eventuală demisia, avocatul a declarat doar că "Sorin Oprescu e un om care își clamează nevinovăția. E o persoană care trece printr-un moment dificil, conștientizează acest moment, are convingerea că va trece peste acest moment".

Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   Curtea de Apel Bucuresti,   arest preventiv