Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins (VIDEO)

Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins (VIDEO)

Un articol de: - 07 Sep 2015, 16:52
Foto: B1 TV Eveniment

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiuciu, a declarat luni, că denunțurile în cazul clientului său ar fi trebuit să fie aprofundate de către procurori. Totodată, avocatul a subliniat că primarul Capitalei nu este un om învins, ci dimpotrivă, este un om echilibrat care trece printr-o perioadă dificilă, informează B1 TV.

”Este un dosar complex. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că se menține practica denunțurilor. Cred că denunțurile formulate de anumite persoane ar fi trebuit să fie mai bine formulate.

Nu credem că putem vorbi de un flagrant. A existat o perioadă semnificativă de timp de la momentul în care s-a discutat de anumite sume de bani. Domnul Oprescu nu a pretins niciodată direct sau indirect sume de bani cu titlu de mită”
, a declarat avocatul jurnaliștilor prezenți.

Alexandru Chiuciu a mai menționat faptul că era de datoria procurorilor să verifice mai amănunțit dacă informațiile din denunțurile respective erau făcute cu titlu gratuit sau nu.

De asemenea, acesta a mai afirmat că Sorin Oprescu este un om echilibrat care se află într-o perioadă dificilă a vieții, și care are anumite probleme de sănătate pe care nu le va invoca însă.

”Foarte multe persoane au apreciat că Sorin Oprescu este la pământ. Da, trece prin anumite momente grele, dar este un om care una peste alta a ținut foarte mult la oamenii acestui municipiu. Este o persoana cu foarte multă credibilitate și care a făcut foarte multe pentru oraș. Cred că Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvânt. Este un moment dificil pe care îl putem depăși. Ceea ce ne interesează este să demonstrăm netemeinicia acuzațiilor. Nu este un om învins, este un om care trece printr-o perioadă dificilă. Toată lumea îl știe ca pe o persoană puternică”,
a mai declarat avocatul.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Denunțurile ar fi trebuit aprofundate. Nu este un om învins


Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu
 
Loading...