Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul lui Sorin Oprescu: Medicii i-au stabilizat glicemia. A ajuns la patru doze de insulină pe zi

Avocatul lui Sorin Oprescu: Medicii i-au stabilizat glicemia. A ajuns la patru doze de insulină pe zi

Un articol de: - 10 Oct 2015, 19:58
Avocatul lui Sorin Oprescu: Medicii i-au stabilizat glicemia. A ajuns la patru doze de insulină pe zi Eveniment

Medicii de la Institutul Naţional de Diabet au reușit să stabilizeze glicemia lui Sorin Oprescu și au decis să-i mărească dozele de insulină, de la două la patru pe zi, a declarat avocatul edilului suspendat, Viorel Mocanu, informează Mediafax.

"A fost stabilizată glicemia pentru moment. Acum a ajuns de la două doze de insulină pe zi la patru doze. I-au schimbat atât tipul de insulină, cât şi valoarea ei. Medicii încearcă să-i fixeze un regim alimentar pe care să-l urmeze şi în raport de aceste patru doze de insulină. De asemenea, încearcă să-i facă un grafic compatibil care să-l stabilizeze pe termen lung. Îl vor echilibra efectiv şi apoi îl vor transfera la Fundeni", a declarat avocatul Viorel Mocanu.

Totodată acesta a precizat că săptămâna viitoare vor cere înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai ușoară.

Sorin Oprescu e internat la Institutul Naţional de Diabet, după ce vineri a fost transferat de la Institutul Oncologic Fundeni. Investigaţia medicală programată la Fundeni a fost amânată din cauză stării de sănătate a lui Oprescu.

Tot vineri, judecătorii Curții de Apel au respins solicitarea formulată de avocații politicianului care cereau cereau eliberarea lui Oprescu.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu