Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Avocatul unui învinuit în cazul Năstase: Fostul premier și-a schimbat singur cămașa și a vorbit până la sosirea ambulanței

Avocatul unui învinuit în cazul Năstase: Fostul premier și-a schimbat singur cămașa și a vorbit până la sosirea ambulanței

Un articol de: - 26 Iun 2012, 19:05
Avocatul unui învinuit în cazul Năstase: Fostul premier și-a schimbat singur cămașa și a vorbit până la sosirea ambulanței Eveniment

Avocatul polițistului care s-a aflat cu Adrian Năstase în biblioteca acestuia, în noaptea în care fostul premier a încercat să se sinucidă, a precizat câteva detalii pe care el însuși le-a numit ”interesante” în acest caz.

Nicolae Trăistaru a precizat că  ofițerii Costea și Apostol care au în prezent calitatea de învinuiți, sub acuzația de favorizare a infractorului. Dintre aceștia, doar ofițerul Costea s-a aflat în încăpere cu fostul premier, la momentul producerii incidentului.

Un prim amănunt ”interesant” ar fi acela că familia Năstase i-a mulțumit lui Costea pentru că i-a salvat viața lui Adrian Năstase.

Trăistaru a povestit că ofițerul Costea și premierul au stat de vorbă, după care Năstase s-a ridicat și vrut să-și ducă pistolul la cap. În acel moment polițistul a intervenit și a luat pistolul din mâinile lui Năstase, pistolul s-a descărcat, iar polițistul a fost nevoit să-l imobilizeze pe fostul premier.

Toată scena a durat două minute, susține avocatul.

De asemenea, Trăistaru a mai precizat că Năstase și-a schimbat singur cămașa și a vorbit până la sosirea ambulanței.

Procurorii îi învinuiesc pe cei doi agenți că nu au executat corect punerea în aplicare a mandatului de arestare.

Medicul fostului premier, Șerban Brădișteanu, a fost de asemenea acuzat de favorizarea infractorului și este în prezent urmărit penal.

Vezi AICI mai multe detalii despre audierea lui Șerban Brădișteanu și a celor trei polițiști.

Avocatul ofițerului Costea, despre noaptea în care Năstase a încercat să se sinucidă
Embed:
Citeşte mai multe despre:   sinucidere,   avocat,   pistol