Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Azilul groazei din Timiș: 11 bătrâni ţinuţi în mizerie și neîngrijiţi. Una dintre bătrâne A MURIT pentru că nu-și primise tratamentul (VIDEO)

Azilul groazei din Timiș: 11 bătrâni ţinuţi în mizerie și neîngrijiţi. Una dintre bătrâne A MURIT pentru că nu-și primise tratamentul (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 21 Feb 2019, 15:57
Foto: Opinia Timisoarei Eveniment

Reprezentanţii unui azil din judeţul Timiş sfidează autoritaţile, deşi instituţia a fost închisă în urmă cu o lună de Direcţia de Sănătate Publică. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au găsit aseară doi bărbaţi care erau internaţi acolo în aceleaşi condiţii mizere. Pus in fata faptelor, administratorul căminului s-a încurcat în explicaţii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 La doar trei zile după ce azilul din Timiş, unde mai mulţi bătrâni erau ţinuţi în mizerie, a fost închis, autorităţile au descoperit miercuri seară că încă funcţiona. Ba mai mult, doi oameni se aflau în continuare internaţi acolo, bineînţeles, în aceleaşi condiţii. Au fost găsiţi de comisarii de la Protecţia Consumatorului, care veniseră să lipească pe clădire decizia de închidere. Administratorul căminului s-a încurcat în explicaţii. Controlul a scos la iveală situaţia dezastruoasă a căminului: mucegai, lenjerii murdare şi mâncare stricată, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, împreună cu asistenţi sociali şi poliţişti, s-au întors la azilul groazei din Liebling. Chiar în timp ce lipeau pe geamuri decizia de închidere definitivă a spaţiului, şi-au dat seama că înăuntru se afla cineva.

O bătrână descoperită de autorități în azilul insalubru și neautorizat din localitatea Liebling din Timiș a murit. Femeia de 86 de ani s-a stins la Spitalul din Deta, unde fusese transferată, relatează Opinia Timișoarei. 
 

În cele din urmă, inspectorii OPC impreuna cu cei de la Asistenta Sociala au lipit in ferestre deciziile de inchidere definitivă a azilului de la Liebling.

Citeşte mai multe despre:   Timis
 
 
 
Loading...