Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment UPDATE // Dan Barna, validat pentru un nou mandat de Președinte USR. Ce mai urmează (FOTO)

UPDATE // Dan Barna, validat pentru un nou mandat de Președinte USR. Ce mai urmează (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Sep 2019, 10:04
Sursă foto: Facebook / USR Eveniment

Weekendul acesta, Uniunea Salvaţi România (USR) se reuneşte în cadrul celui de-al V-lea Congres, cu scopul valida realegerii lui Dan Barna în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi pentru alegerea organismelor de conducere ale formaţiunii.

UPDATE 13:30 - Dan Barna, validat pentru un nou mandat de Președinte USR în cadrul Congresului de la Timișoara, ce a început sâmbătă.

“Acest Congres este cel mai mare și posibil cel mai important congres din istoria noastră de până acum ca partid. Dar cu siguranță și cel mai important pentru viitorul USR, care va ajunge la guvernare! Suntem singura speranță reală din politica românească care încurajează românii să spere și să meargă mai departe. Suntem aici, noi toți, pentru că am reușit să rezistăm. Pentru că avem cu toții în interiorul nostru dorința de a salva România. Și pentru asta trebuie să ducem USR la guvernare! Nu vă cer decât să fiți alături de mine în continuare, pe acest nou drum al partidului nostru, drumul spre guvernare”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna a devenit preşedintele USR, pentru prima dată, în octombrie 2017.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul USR, Congresul se desfăşoară la Iulius Congress Hall din Timişoara, sâmbătă şi duminică, în intervalul 10:00-18.00 şi va reuni 500 de delegaţi din toată ţara.

Ce alte obiective mai are congresul USR:

  • validarea oficială în funcţia de preşedinte a lui Dan Barna, funcţie câştigată ca urmare a rezultatului alegerilor interne, desfăşurate online; 
  • alegerea membrilor Biroului Naţional;
  • alegerea membrilor Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori;

La sfârşitul congresului, duminică, de la ora 18:00, în Piaţa Libertăţii va avea loc un miting electoral pentru susţinerea candidaturii lui Dan Barna la Preşedinţie.

Dan Barna a fost reales în funcţia de preşedinte al USR cu 65,75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie. Mandatul lui va fi de maximum 4 ani, nicio persoană neavând dreptul să deţină funcţia de preşedinte mai mult de 10 ani, indiferent dacă anii sunt consecutivi sau nu.

Sursă foto: Facebook / USR

Sursă foto: Facebook / USR

Citeşte mai multe despre:   dan barna
 
Loading...