Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1.ro, citat în presa din Olanda: Vezi ce dezvăluiri au ajuns la Amsterdam

B1.ro, citat în presa din Olanda: Vezi ce dezvăluiri au ajuns la Amsterdam

Un articol de: - 06 Apr 2011, 21:14
B1.ro, citat în presa din Olanda: Vezi ce dezvăluiri au ajuns la Amsterdam Eveniment

Dezvăluirile făcute de Natalia Mateuţ au ajuns în presa olandeză. Publicaţia De Telegraaf şi site-ul postului de televiziune Amstel Televisie 5 citează site-ul B1.ro, de unde preiau principalele declaraţii făcute de fotomodel la întoarcerea în ţară. De la aeroport, Natalia a mers direct în studioul emisiunii CanCan TV, difuzată de B1 TV, unde a povestit prin ce a trecut şi cum a fost tratată în Amsterdam.

Ziariştii de la De Telegraaf preaiu afirmaţiile vedetei din România referitoare la "tratamentul oribil" la care a fost supusă de către autorităţile olandeze.

"Playmate-ul Natalia Mateuţ spune că a suferit o traumă în timpul arestării sale la Amsterdam. Ea a fost nevoită să se dezbrace în faţa poliţiştilor, a fost ţinută trează toată noaptea de gardieni şi a avut voie să facă duş o singură dată pe zi", notează site-ul olandez.

"<Amsterdam>>, spune atractiva palymate la un post TV din România. Mateuţ a fost eliberată marţi şi a luat imediat un avion spre România", continuă jurnaliştii.

"De bucurie, modelul a sărutat pământul românesc la sosire", mai notează publicaţia.Informaţiile De Telegraaf au fost preluate din ştirea publicată pe site-ul B1.ro la scurt timp după dezvăluirile incendiare făcute de Natalia Mateuţ la emisiunea CanCan TV, de pe postul B1 TV.

Vezi AICI toate declaraţiile Nataliei Mateuţ


Dezvăluirile Nataliei au fost preluate şi de postul de televiziune Amstel Televisie 5 (AT5) din Amsterdam.

"Playmate-ul Natalia Mateuţ a revenit în România. Arestarea de la Amsterdam a fost o experienţă traumatizantă pentru fotomodel. Asta susţine Mateuţ la un post de televiziune din România. (...) De bucurie, la sosirea în ţară a sărutat pământul", notează an5.nl.

"Potrivit Nataliei Mateuţ, ea a fost tratată oribil de poliţia din Amsterdam",
mai notează site-ul postului olandez, care citează integral şi o declaraţie făcută de Natalia Mateuţ: "Când am ajuns la sediul poliţiei am fost nevoită să mă dezbrac şi să predau toate hainele. A fost îngrozitor. Mi se permitea doar un duş pe zi şi primeam mâncare doar cât să rămân în viaţă. Noaptea, eram trezită de gardieni o dată la două ore".Citeşte mai multe despre:   presa,   Olanda,   Amsterdam,   dezvaluiri,   CanCan TV