Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1 TV a bătut Realitatea TV şi România TV în Prime Time News, pentru a cincea zi consecutiv

B1 TV a bătut Realitatea TV şi România TV în Prime Time News, pentru a cincea zi consecutiv

Un articol de: - 30 Iun 2012, 10:58
B1 TV a bătut Realitatea TV şi România TV  în Prime Time News, pentru a cincea zi consecutiv Eveniment

B1 TV a depășit, pentru a cincea zi consecutiv în această săptămână, posturile Realitatea TV și România TV, în Prime Time News. Însă și alte emisiuni din afara acestui interval s-au clasat peste cele ale concurenței, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media.

Între orele 19.00 şi 24.00, intervalul de maximă audiență pentru televiziunile de știri, B1 TV a obţinut o medie a cotei de piață de 4,4%, peste cea a Realităţii TV – 3,3% şi României TV – 1,6% market share.

Emisiunile moderate de Andrei Bădin și Ion Cristoiu au fost, aseară, printre preferatele românilor în Prime Time News.

Aktualitatea B1” cu Andrei Bădin, difuzată între orele 18.30 – 20.00, a realizat un share mediu de 4,0%, peste cele avute de Realitatea TV (2,3% cotă de piaţă) şi România TV (1,3% market share).

La taifas” cu Ion Cristoiu, al cărui invitat a fost Mihai Răzvan Ungureanu, care a analizat principalele evenimente din ultimele zile, printre care scandalul plagiatului lui Victor Ponta, a acumulat un share mediu de 5,3%, superior celui al Realităţii TV – 3,1% şi României TV – 2,3%.

Și în timpul zilei de ieri, nu doar în Prime Time News, unele emisiuni și Știrile B1 TV s-au situat peste concurență.

Prin urmare, „Talk B1” cu Mihai Jurca a înregistrat, pe intervalul său de difuzare, 11.00 – 12.00, o audienţă de 5,2% market share, timp în care emisiunile concurenţei erau lăsate mult în urmă: Realitatea TV obţinea, pe intervalul specificat, o medie de 3,2%, iar România TV doar un 2,3%.

Mai mult, și jurnalele de știri ale după-amiezii transmise de B1 TV s-au situat, în cursul zilei de ieri, peste cele ale concurenței.

Ştirile B1 TV ale orei 12.00, prezentate de Mădălina Puşcalău, au obţinut o audienţă de 5,4% market share, superioară cotei de piaţă a postului Realitatea TV – 4.8% şi celei a RTV – 2.5%.

Şi Ştirile B1 TV de la 13.00, jurnal prezentat tot de Mădălina Puşcalău, au depăşit ieri Realitatea TV şi România TV. În timp ce postul nostru avea o medie de audienţă de 5,7%, Realitatea TV înregistra 4,1%, iar România TV atingea doar 1,9%.

Producția „Talk B1” cu Irina Petraru, de la ora 14.00 la 15.00, a avut o medie de audienţă foarte bună de 6,7% şi s-a situat peste competitori. Pe acelaşi interval orar, Realitatea TV a obţinut 4,7%, iar România TV, o medie de 3,2%.


Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Citeşte mai multe despre:   B1,   Romania TV,   Realitatea TV,   audiente