Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1 TV a depășit din nou Realitatea TV și România TV pe întreaga zi, nu doar în Prime Time şi își menține locul 5 în topul general al televiziunilor din România

B1 TV a depășit din nou Realitatea TV și România TV pe întreaga zi, nu doar în Prime Time şi își menține locul 5 în topul general al televiziunilor din România

Un articol de: B1 TV - 12 Iul 2012, 11:48
B1 TV a depășit din nou Realitatea TV și România TV pe întreaga zi, nu doar în Prime Time şi își menține locul 5 în topul general al televiziunilor din România Eveniment
B1 TV a depășit, pentru a treia zi consecutiv în această săptămână, posturile Realitatea TV și România TV în Prime Time și, pentru a doua oară succesiv, și-a devansat competitorii pe media întregii zile. Ca și ieri, B1 TV își menține poziția a cincea în topul general al televiziunilor din România, potrivit datelor de audienţă furnizate de Kantar Media.

Cu o medie a cotei de piaţă pe întreaga zi de 4.5%, B1 TV depăşeşte Realitatea TV care a obținut un share mediu de 4.2%, dar și România TV, cu o medie a zilei de numai 2.3%. B1 TV se clasează, astfel, pe locul 5, după Pro TV, Antena 1, Antena 3 și Kanal D.

Între orele 19.00 şi 24.00, intervalul de maximă audiență pentru televiziunile de știri, B1 TV a obţinut, aseară, o cotă medie de piaţă de 5.1%, peste cea a Realităţii TV de 4.0% şi România TV –2.0% market share.

Emisiunile difuzate ieri de B1 TV în Prime Time News au înregistrat audienţe mult peste cele ale concurenței.

“Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu s-a clasat şi aseară peste competitorii Realitatea TV şi România TV. În intervalul orar 20.00 – 22.00, B1 TV a avut un share mediu de 5.7%, timp în care Realitatea TV a înregistrat o audiență de 4.4% și România TV 2.0%, de peste două ori mai mică decât B1 TV.

„Ultimul cuvânt” cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu, emisiune difuzată în intervalul orar 22.00 - 23.00, a obţinut o medie de share de 5.0%, peste cele obţinute în acelaşi interval orar de Realitatea TV -  4.2% şi România TV – 2.6%.

Emisiunea pamflet „Lumea lui Banciu” a împlinit, ieri, un an de la lansare și se menține constant peste concurență. Producția realizată de Radu Banciu a avut aseară o medie de share de 5.8%, Realitatea TV 3.2% și România TV 2.2%. 

Tot în cursul zilei de ieri, jurnalele de ştiri B1 TV și emisiunea „Talk B1” au lăsat în urmă posturile Realitatea TV și România TV.

Ştirile B1 TV ale orei 07.00 și 08.00, prezentate de Gențiana Coman, au înregistrat share-uri de peste 4.7%. 

Știrile de la ora 15.00, prezentate de Mădălina Pușcalău, au obţinut o medie de audienţă de 6.0%, peste cea a Realităţii TV, cu o medie de 5.4% şi triplă decât media România TV, de numai 2.0%.

Şi Ştirile B1 TV de la ora 17.00, prezentate ieri după-amiază tot de Mădălina Puşcalău, au înregistrat o cotă de piaţă de 4.0%, superioară celei a Realităţii TV, de 3.2% şi RTV, de 1.5%.

„Talk B1 cu Irina Petraru, emisiune difuzată în intervalul 16.00 – 17.00, a avut o medie de audienţă de 4.8% şi s-a situat, de asemenea, peste concurenţă. Pe acelaşi interval orar, Realitatea TV a obţinut 4.7%, iar RTV, o medie de 1.5%.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL