Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1 TV a devansat, pentru a treia oară consecutiv în această săptămână, Realitatea TV şi România TV

B1 TV a devansat, pentru a treia oară consecutiv în această săptămână, Realitatea TV şi România TV

Un articol de: B1 TV - 28 Iun 2012, 11:29
B1 TV a devansat, pentru a treia oară consecutiv în această săptămână, Realitatea TV şi România TV Eveniment
B1 TV a depășit din nou aseară, pentru a treia zi în această săptămână, concurenții Realitatea TV și România TV, în intervalul de maximă audiență pentru televiziunile de știri.

Confom datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, în Prime Time News, adică între orele 19.00 şi 24.00, B1 TV a obţinut o cotă medie de piaţă de 4,2%, aproape dublă decât cea a Realităţii TV – 2,2% şi mult peste cea a postului România TV – 1,8% market share.

Emisiunea „Sub semnul întrebării” cu Robert Turcescu, în care s-a dezbătut pe larg, pe lângă alte subiecte la zi, cazul trecerii de către Victor Ponta a Monitorului Oficial în subordinea Guvernului prin Ordonanţă de Urgenţă, s-a clasat și aseară peste competitorii Realitatea TV şi România TV. În intervalul 20.00 – 22.00, B1 TV a avut un share mediu de de 5,2%, timp în care Realitatea TV a înregistrat o audiență de 2,4% și România TV doar 2,1%.

Şi producţia „Ultimul cuvânt” cu Nelu Barbu şi Ion Cristoiu, difuzată între orele 22.00 şi 24.00, a obținut, aseară, o medie de share de 3,8%, peste cele obținute în același interval orar de România TV - 1,6% și Realitatea TV – 1,5%.

Nu doar în Prime Time News B1 TV a dominat ieri posturile concurente, ci în întreaga zi media cotei de piaţă obţinută de postul nostru a fost mult peste cea înregistrată de Realitatea TV şi România TV.

Astfel, media cotei de piaţă a B1 TV pe toată ziua de ieri (Whole Day) a fost de 4,1%, Realitatea TV avea 3,2%, iar România TV, 2,2%. În clasamentul general al audienţelor obţinute ieri de toate televiziunile, B1 TV s-a situat pe locul al şaselea în Whole Day.

În plus, și jurnalele de știri transmise de B1 TV s-au situat ieri peste cele ale concurenței.

De la prima oră a dimineţii, Ştirile B1 TV de la ora  07.00, prezentate de Genţiana Coman, au obţinut o cotă de piață de 5,6%, față de Realitatea TV, care a avut 4,1% și România TV, 2,4%.

Şi Ştirile B1 TV de la ora 17.00 (interval 17.00-18.30), prezentate de Mădălina Puşcalău, au obţinut audienţe peste cele ale concurenţei. Media cotei de piaţă în intervalul 17.00 – 18.30 a fost de 3,9% pentru B1 TV, 3,5% pentru Realitatea TV şi 2,0% pentru România TV.

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL