Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1 TV a obţinut, în luna iulie, cea mai mare creştere de audienţă dintre toate televiziunile din România

B1 TV a obţinut, în luna iulie, cea mai mare creştere de audienţă dintre toate televiziunile din România

Un articol de: B1 TV - 02 Aug 2012, 10:23
B1 TV a obţinut, în luna iulie, cea mai mare creştere de audienţă dintre toate televiziunile din România Eveniment

Luna trecută, B1 TV a înregistrat, în Prime Time, cea mai mare creştere de audienţă dintre toate televiziunile din România, după cum reiese din datele furnizate de Kantar Media. În plus, şi pe media întregii zile, B1 TV reuşeşte un salt de audienţă semnificativ şi ocupă, în luna iulie a acestui an, locul 7 în topul TV general.

În Prime Time (intervalul 19.00 - 23.00), B1 TV a avut, luna trecută, o creştere de audienţă de 55% faţă de iunie 2012, cel mai important salt dintre toate televiziunile româneşti şi de 293% în raport cu luna iunie a anului trecut.

B1 TV s-a clasat, în luna care tocmai s-a încheiat, pe poziţia 6 în Prime Time şi a mai urcat trei locuri faţă de iunie. În intervalul menţionat, B1 TV a depăşit, pe media întregii luni iulie, posturile de ştiri Realitatea TV şi România TV, cu o valoare de share de 4.4%, faţă de 3.3%, respectiv 2.6% cât obţin cele două canale concurente.

În plus, cu o cotă medie de piaţă pe toată ziua de 4.0%, B1 TV a înregistrat o creştere de 33.1% faţă de luna trecută - când se clasa pe locul 8 în topul general - şi de 250% comparativ cu iunie 2011. Astfel, B1 TV ocupă acum poziţia 7 în clasamentul general, peste Prima TV şi România TV.

Trendul ascendent al B1 TV s-a accentuat în cea de-a doua parte a lunii iunie, când postul a înregistrat în mod frecvent cote de piaţă medii zilnice de peste 4%.  

Sursa datelor: Kantar Media; copyright ARMA Data SRL

Citeşte mai multe despre:   B1,   audiente,   Kantar Media,   Realitatea TV,   Romania TV,   crestere