Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment B1 TV, pentru a treia oară consecutiv cea mai citată sursă media în presa scrisă

B1 TV, pentru a treia oară consecutiv cea mai citată sursă media în presa scrisă

Un articol de: - 03 Sep 2015, 13:09
B1 TV, pentru a treia oară consecutiv cea mai citată sursă media în presa scrisă Eveniment

B1 TV este din nou cea mai citată sursă media în presa scrisă. Potrivit Mediatrust, B1 TV conduce topul general cu 163 de mențiuni în articolele care au apărut în perioada 1 mai – 31 iulie 2015 în ziare, loc pe care l-a ocupat și în lunile precedente. (Detalii AICI)


Raportul Mediatrust a fost întocmit pe baza a peste 1.000 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV. Pentru cele mai multe dintre ele, cea mai credibilă sursă s-a dovedit a fi B1 TV, postul fiind citat de 163 ori în presa scrisă în intervalul 1 mai - 31 iulie 2015.

Podiumul celor mai menţionate surse este completat de Antena 3 şi Digi 24, la fel ca în raportul trecut. La o diferenţă semnificativă se află România TV, urmată de Realitatea TV.

B1 Tv conduce şi topul celor mai citate posturi de televiziune, fiind folosit drept sursă de încredere în 163 articole din presa scrisă, în timp ce unul din posturile concurente, Antena 3, a avut parte de 154 de citări în perioada studiată.

De asemenea, B1TV s-a dovedit şi o sursă importantă de informaţii pentru mediul online.

Citările surselor media s-au făcut în materiale care au avut ca principale subiecte: politica interna, mass-media, mondenităţi, sport sau economie. Postul nostru de televiziune este astfel pentru a treia oară consecutiv cea mai citată sursă media în ziare, Mediatrust clasând-o pe primul loc şi în primele luni ale anului.Topul celor mai citate publicații print: 1. Ziarul Financiar – 30 mențiuni; 2. Evenimentul Zilei – 20 mențiuni; 3. Romania Libera – 17 mențiuni. 
 

B1 TV, cea mai citată sursa media în perioada 1 mai - 31 iulie 2015
 

Citeşte mai multe despre:   B1,   Stiri Romania