Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Numele Vioricăi Dăncilă, pe o plăcuță ”Pro Memoria”, instalată pe fațada unei școli reabilitate din județul Maramureș: Imaginea a devenit virală și a provocat indignare în mediul online (FOTO)

Numele Vioricăi Dăncilă, pe o plăcuță ”Pro Memoria”, instalată pe fațada unei școli reabilitate din județul Maramureș: Imaginea a devenit virală și a provocat indignare în mediul online (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Sep 2019, 10:38
Numele Vioricăi Dăncilă, pe o plăcuță ”Pro Memoria”, instalată pe fațada unei școli reabilitate din județul Maramureș: Imaginea a devenit virală și a provocat indignare în mediul online (FOTO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Mesaj de recunoştinţă pentru premierul Viorica Dăncilă, pe faţada unei şcoli din judeţul Maramureş. Unitatea de învățământ din orașul Dragomirești a fost reabilitată iar acum, la finalul celor doi ani de lucrări, pe faţada clădirii a fost amplasată o placă ”Pro Memoria”, în care se precizează, printre altele, că lucrările au fost realizate cu sprijinul Guvernului României, condus de Viorica Dăncilă. 

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

”Pro memoria. Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Școala gimn. „Liviu Rebreanu” între anii 2017-2019 cu spijinul Guvernului României, prim-ministru fiind doamna Viorica Dăncilă. 

Lucrările au fost executate de SC Forean Trust, directorul școlii fiind pr. prof. Dănuț Iuga. 

Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, având în frunte pe președintele Cons. jud. Maramureș Gabriel V. Zetea”, este mesajul semnat de primarul din Dragomirești pr. prof. Vasile Țiplea,  de pe placa inuagurată, luni, 9 septembrie 2019. 

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Imaginea cu placa de pe peretele școlii a devenit virală în mediul online, mulți internauți exprimându-și indignarea față de faptul că autoritățile locale au ales să pună mesajul de recunoștință față de Viorica Dăncilă pe fațada unității de învățământ care a fost reabilitată din bani publici. 

Numele Vioricăi Dăncilă, pe o plăcuță ”Pro Memoria”, instalată pe fațada unei școli reabilitate din județul Maramureș: Imaginea a devenit virală și a provocat indignare în mediul online

După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   Stiri Dragomirești,   Stiri Maramures