Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BABA VANGA, o nouă profeţie APOCALIPTICĂ: Iadul coboară peste ROMÂNIA! Vine MARELE MĂCEL

BABA VANGA, o nouă profeţie APOCALIPTICĂ: Iadul coboară peste ROMÂNIA! Vine MARELE MĂCEL

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 12:11
BABA VANGA, o nouă profeţie APOCALIPTICĂ: Iadul coboară peste ROMÂNIA! Vine MARELE MĂCEL Foto: jurnalmm.ro Eveniment

Baba Vanga a lăsat mai multe preziceri iar una dintre ele se referă la țara noastră. Mai exact, Baba Vanga spunea că în România se va naște cel promis lumii, care va fi piatră de temelie pentru omenire.

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vina la mine, așa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 și, în cel mult o luna de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.

Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie data celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu! În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul sau.

Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O data cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatră de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaște vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a ieșit.

Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârșirii, din întreagă lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.", a spus prezicătoarea.

Citeşte mai multe despre:   Baba Vanga