Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bac: 124 de candidaţi eliminaţi de la proba scrisă de limba română

Bac: 124 de candidaţi eliminaţi de la proba scrisă de limba română

Un articol de: - 26 Aug 2013, 22:34
Bac: 124 de candidaţi eliminaţi de la proba scrisă de limba română Eveniment

124 de absolvenţi care au susţinut, luni, proba scrisă de limba română, în cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, au fost eliminaţi pentru că aveau asupra lor materiale ajutătoare şi dispozitive electronice, interzise în săli pe durata desfăşurării probei, transmite Mediafax.

Cei mai mulţi dintre candidaţii eliminaţi s-au înregistrat în Bucureşti (10), respectiv judeţul Constanţa (15), unde o elevă, eliminată din examen pentru fraudă, a declarat inspectorilor şcolari că a dat bani pentru a putea promova examenul. Cazul a fost înaintat Poliţiei Constanţa de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

La proba scrisă de Limba şi literatura română, desfăşurată luni, în cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2013, s-au prezentat 45.954 de candidaţi, conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Probele scrise din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2013 continuă marţi cu disciplina Limba şi literatura maternă. Proba obligatorie a profilului va avea loc miercuri, iar cea la alegere a profilului şi specializării, vineri.

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat