Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment #Bac2016. Petiție online pentru luarea în considerare a romanului Moromeții la Subiectul III de la Română: Elevii au încurcat romanul interbelic, cu cel postbelic

#Bac2016. Petiție online pentru luarea în considerare a romanului Moromeții la Subiectul III de la Română: Elevii au încurcat romanul interbelic, cu cel postbelic

Un articol de: - 04 Iul 2016, 15:58
foto: b365.ro Eveniment

Absolvenții de liceu au susținut proba la Limba și Literatura Română a Bacalaureatului în cursul zilei de luni. Cu toate acestea, se pare că această probă le-a dat bătăi de cap unora.

Mai exact, subiectul considerat cel mai dificil, anume Subiectul III, a creat confuzie în rândul elevilor. Cei de la profilul real au avut, la alegere, un roman din perioada interbelică, iar cei de la profilul uman, un roman psihologic.

Totuși, unii dintre cei care au susținut proba au ales romanul Moromeții pentru subiectul III, care este, de fapt, unul postbelic. Elevii nu s-au lăsat descurajați și au urmat trendul petiției online, lansând și ei una, în speranța că alegerea romanului Moromeții va fi considerată una corectă și că vor putea lua un punctaj mai mare la examenul de la Limba și Literatura Română.

Până în momentul scrierii acestei știri, petiția online strânsese aproximativ 400 de semnături.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA PETIȚIA ONLINE

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat
 
Loading...