Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bacalaureat 2012: Elevii susțin prima probă scrisă, la limba și literatura română. Șase eliminați în București

Bacalaureat 2012: Elevii susțin prima probă scrisă, la limba și literatura română. Șase eliminați în București

Un articol de: - 02 Iul 2012, 08:21
Bacalaureat 2012: Elevii susțin prima probă scrisă, la limba și literatura română. Șase eliminați în București Eveniment

Luni  începe prima probă scrisă la examenul de Bacalaureat, cea la limba română. Peste 170.000 de elevi sunt aşteptaţi la examen. Toate şcolile în care are loc examenul de Bacalaureat  au sisteme de supraveghere video. Primele informații arată că șase elevi au fost eliminați în București, după ce au fost prinși copiind.

După testul la limba română, candidaţii vor susţine în 3 iulie proba scrisă la limba şi literatura maternă. În 4 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar în 6 iulie candidaţii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

Primele rezultate de la Bacalaureat vor fi publicate pe 8 iulie, iar în 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor fi depuse contestaţiile.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale

Pentru prima dată, Ministerul Educaţiei nu va fi condus de un ministru în timpul Bac-ului, ci de un secretar de stat. Stelian Fedorca are drept de semnatură de luni, până la predarea - primirea mandatului la Ministerul Educaţiei, a anunţat Liviu Pop în ultima zi de interimat. Propusă ca titular al portofoliului este Ecaterina Andronescu.

Citeşte mai multe despre:   limba romana,   examen