Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bacalaureat 2016. Subiectele de la Limba şi literatura română. La profilul Real: Rolul jocurilor pe calculator în viaţa tinerilor (FOTO)

Bacalaureat 2016. Subiectele de la Limba şi literatura română. La profilul Real: Rolul jocurilor pe calculator în viaţa tinerilor (FOTO)

Un articol de: - 04 Iul 2016, 11:56
Eveniment

Absolvenții de liceu au susținut luni proba scrisă la Limba și Literatura Română din examenul de Bacalaureat, iar subiectele sunt deja în spațiul public.

La profilul Real, la Subiectul I, elevii au primit un text la prima vedere din piesa de teatru "Madona" de Tudor Muşatescu.

Cât despre Subiectul II, elevii au avut de realizat un text argumentativ despre rolul jocurilor pe calculator în viaţa tinerilor.

Subiectul III se referă la viziunea despre lume şi viaţă într-un roman interbelic.

La profilul Uman, la Subiectul I, elevii au avut de rezolvat o serie de cerinţe din piesa de teatru "Citadela sfărâmată" a lui Horia Lovinescu.

Cât despre Subiectul II, absolvenții de clasa a XII-a au avut de realizat un text despre rolul lecturii în dezvoltarea personală.   

La Subiectul al III-lea, cei care au susținut proba au primit caracterizarea unui personaj dintr-un roman psihologic studiat.

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat
 
Loading...