Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bacalaureat 2020, sesiunea specială. Baremul de corectare la Limba și literatura română

Bacalaureat 2020, sesiunea specială. Baremul de corectare la Limba și literatura română

Un articol de: Andrei Vlad - 06 Iul 2020, 05:45
Bacalaureat 2020, sesiunea specială. Baremul de corectare la Limba și literatura română Foto: pixabay Eveniment

Astăzi, 6 iulie, are loc proba scrisă a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea specială. B1.ro va publica baremul acestei probe în cel mai scurt timp. 

 

 

BAC 2020, sesiunea specială. Subiecte Limba și literatura română

 


Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 220 continuă mâine, 7 iulie, cu proba scrisă obligatorie a profilului și poimâine, 8 iulie, cu proba la alegere a profilului/ specializării. 

Rezultatele vor fi afișate pe data de 10 iulie, ora 12. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul 14:00 - 19:00, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 12 iulie, după ora 12:00.

 

BAREM DE CORECTARE LIMBA SI LITERATURA ROMANA - PROFIL REAL / TEHNIC

A ajuns la mare, s-a autoizolat pe o plajă sălbatică, dar bărbaţii o urmăreau. Într-o criză de nervi, şi-a dat jos costumul de baie

 

BAREM DE CORECTARE LIMBA SI LITERATURA ROMANA - PROFIL UMAN

 

 

 

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2020, creată în contextul COVID-19

 

 

În sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pot participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis la prima sesiune, cei care au fost în izolare, carantină sau cei care nu au reușit să ia parte la prima sesiune din diverse motive medicale. 

Monica Anisie a dat asigurări că universitățile vor realiza calendarele de admitere în așa fel încât să permită participarea și absolvenților din sesiunea specială. De asemenea, în ceea ce privește elevii care vor să plece la studii în străinătate, ministrul a precizat în urmă cu câteva săptămâni faptul că s-a ajuns la un acord cu omologii celorlalte state pentru un calendar comun.

Monica Anisie, ministrul Educației, a aprobat la începutul lunii iunie ordinul cu privire la organizarea sesiunilor speciale a Evaluării Naționale și a examenului de Bacalaureat.

Citeşte mai multe despre:   barem BAC,   BAC 2020,   Bacalaureat 2020