Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bacău: Pericol major într-o pădure cuprinsă de incendiu. În zonă există muniție neexplodată din al Doilea Război Mondial (VIDEO)

Bacău: Pericol major într-o pădure cuprinsă de incendiu. În zonă există muniție neexplodată din al Doilea Război Mondial (VIDEO)

Un articol de: - 22 Apr 2018, 12:59
Bacău: Pericol major într-o pădure cuprinsă de incendiu. În zonă există muniție neexplodată din al Doilea Război Mondial (VIDEO) Eveniment

Un incendiu puternic a izbucnit într-o pădure din zona de munte a judeţului Bacău. Șase hectare au fost cuprinse de flăcări, iar pompierii intervin de urgenţă pentru a stinge focul. Pericolul este uriaş, având în vedere că în zona se spune că ar exista muniție neexplodată din al Doilea Război Mondial, informează B1 TV. 

Incendiul a cuprins șase hectare de litieră, cioturi și bușteni uscați din localitatea Asău. Acolo sunt râpe şi teren accidentat, iar autospecialele de pompieri au tras apa dintr-un pârâu pentru a pune capăt incendiului. 

Pericolul însă pândește şi din subteran. Asta pentru că este vorba despre o zonă unde există muniție neexplodată din al doilea Război mondial.

Pentru că intervenția este foarte dificilă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a mobilizat forțe și mijloace din Bacău, Onești, Moinești și Garda de Intervenție Comănești.

Alături de pompieri se aflau și pădurari de la ocolul silvic, dar și voluntari. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bacau