Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bacău: Un agent al Ordinii Publice s-a blocat într-un birou al Poliţiei și a amenințat că se sinucide

Bacău: Un agent al Ordinii Publice s-a blocat într-un birou al Poliţiei și a amenințat că se sinucide

Un articol de: - 26 Oct 2014, 14:00
Bacău: Un agent al Ordinii Publice s-a blocat într-un birou al Poliţiei și a amenințat că se sinucide Foto: tion.ro Eveniment
O anchetă a fost declanşată de Poliţia Judeţeană Bacău în cazul unui agent de la Ordine Publică, după ce acesta s-a blocat într-unul din birourile Poliţiei Moineşti, ameninţând că se sinucide cu pistolul din dotare, informează Mediafax.

Agentul își argumenta gestul prin faptul  că nu ar fi apreciat la valoarea sa şi că ar fi marginalizat.

Șefii direcţi ai poliţistului au anunţat imediat conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, iar comandantul IPJ şi un negociator din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au mers să discute cu agentul.

După mai multe ore de negocieri, agentul a deschis uşa, ulterior fiind transportat la Secţia Psihiatrie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde a refuzat să fie internat. 

Reprezentanții IPJ Bacău au precizat că, în funcţie de rezultatul anchetei interne, conducerea Poliţiei Judeţene Bacău va decide dacă poliţistul va mai putea lucra în sistem.