Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment EXCLUSIVITATE. Singurul interviu cu fiica cea mică a Regelui Ferdinard și a Reginei Maria! Cum a devenit Principesa Ileana - Maica Alexandra, duminică, de la ora 21.00, la 'Controverse', cu Andrei Bădin (VIDEO)

EXCLUSIVITATE. Singurul interviu cu fiica cea mică a Regelui Ferdinard și a Reginei Maria! Cum a devenit Principesa Ileana - Maica Alexandra, duminică, de la ora 21.00, la 'Controverse', cu Andrei Bădin (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 01 Dec 2018, 16:00
EXCLUSIVITATE. Singurul interviu cu fiica cea mică a Regelui Ferdinard și a Reginei Maria! Cum a devenit Principesa Ileana - Maica Alexandra, duminică, de la ora 21.00, la 'Controverse', cu Andrei Bădin (VIDEO) Eveniment

În anul în care România își serbează Centenarul, B1 TV difuzează, în exclusivitate, singurul interviu cu fiica cea mai mică a Regelui Ferdinard și a Reginei Maria!

Cum a devenit Principesa Ileana - Maica Alexandra, amănunte inedite despre Mama Regină și detalii neștiute din culisele Casei Regale.

Duminică, de la ora 21:00, nu ratați o o ediție specială a emisiunii Controverse, cu jurnalistul Andrei Bădin. În exclusivitate pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.