?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Nu mai sunt bani de pensii: Decizie de ultimă oră luată de Guvernul Dăncilă

Nu mai sunt bani de pensii: Decizie de ultimă oră luată de Guvernul Dăncilă

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 16:53
Eveniment

Bugetul Ministerului Muncii a fost suplimentat cu peste 43,2 milioane de euro pentru a se putea face în continuare plata pensiilor.

Guvernul a motivat această lipsă de fonduri prin faptul că s-au înregistrat cheltuieli mai mari decât cele estimate în cauză după ce au fost introduse  în plată dosare noi de pensionare în număr mai mare decât s-a anticipat, arată hotnews.ro.

REPEDE CLICK AICI: DOLIU MASIV PENTRU ROMÂNIA! PERSONALITĂȚI URIAȘE VOR MURI (FOTOGRAFII TERIBILE)

”S-au înregistrat cheltuieli mai mari decât cele estimate inițial din cauza faptului că au fost introduse în plată dosare noi de pensionare în număr mai mare decât s-a anticipat, dar și din cauza creșterii cu 10% a cheltuielilor pentru transmiterea și achitarea drepturilor finanțate din bugetul asigurărilor sociale de stat la domiciliul beneficiarilor, ca urmare a majorării la 1,1% a comisionului poștal, conform prevederilor art. 8 din OUG nr. 102/2018”, a explicat ministrul Muncii, Marius Budăi.

REPEDE CLICK AICI: AICI E LOCUL DIN ROMÂNIA UNDE ÎȚI STĂ INIMA ÎN LOC DACĂ INTRI! (ATENȚIE LA GALERIA FOTO - E ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE!)

Astfel, din totalul de 43.236.000 lei, suma de 42.566.000 de lei este necesară pentru plata pensiilor și ajutoarelor de bătrânețe și pentru achitarea comisionului poștal aferent, majorat la 1,1, iar suma de 670.000 de lei este prevăzută pentru achitarea comisionului aplicat pensiilor, ajutoarelor și indemnizațiilor plătite din bugetul de stat (460.000 lei), dar și pentru cel aplicat pentru plata beneficiilor de asistență socială (210.000 lei), potrivit Ministerului Muncii.
 

 
 
 
Loading...