Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bărbat mort, chemat la Serviciul Pașapoarte București pentru „verificări suplimentare” (VIDEO)

Bărbat mort, chemat la Serviciul Pașapoarte București pentru „verificări suplimentare” (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 15 Sep 2020, 08:52
Bărbat mort, chemat la Serviciul Pașapoarte București pentru „verificări suplimentare” (VIDEO) Eveniment

O femeie care a solicitat eliberarea unui pașaport electronic pentru fiica sa a primit un răspuns halucinant din partea angajaților de la Serviciul de Pașapoarte din București, informează B1 TV. Deși tatăl fetei este decedat, iar femeia a depus la dosar toate actele necesare eliberării paşaportului, în răspunsul primit se solicită nici mai mult, nici mai puțin, prezentarea bărbatului la sediul serviciului pentru „verificări suplimentare”. 

 

Bărbat decedat, chemat la Serviciul de Pașapoarte

 

Un document a ajuns viral pe rețelele sociale, după ce o femeie a depus o cerere de eliberare a pașaportului simplu electronic pentru fiica sa minoră.

Aceasta a depus la dosar toate actele necesare eliberării paşaportului, inclusiv taxa de achitare a actului, doar că răspunsul primit din partea angajaţilor Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte din Bucureşti este unul pur și simplu halucinant.

Cu toate că tatăl fetiței este mort, funcționarii i-au transmis mamei că este nevoie de... prezentarea acestuia la sediul instituției, pentru „verificări suplimentare”.

„În cazul dumneavoastră, în urma verificărilor efectuate a rezultat că tatăl minorei figurează ca fiind decedat, situaţie în care sunt necesare verificări suplimentare, inclusiv prezentarea acestuia la sediul serviciului nostru”, se arată în răspunsul trimis femeii de către angajații de la Pașapoarte.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

 

Revoltă în online, după reacția Serviciului de Pașapoarte

 

Documentul a stârnit numeroase reacții critice și un val de indignare.

Până acum, conducerea Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte din Bucureşti nu a dat publicităţii niciun răspuns în care să explice cum a fost posibil să se ajungă la această situaţie cel puțin bizară.

Citeşte mai multe despre:   Serviciul Pasapoarte Bucuresti,   birocratie,   pasaport electronic