Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Teoria lui Nicolae Hurduc, CONFIRMATĂ! Un bărbat susține că este CĂLĂTOR în TIMP și vine din 2045! Ce 'dovadă' a adus el (VIDEO)

Teoria lui Nicolae Hurduc, CONFIRMATĂ! Un bărbat susține că este CĂLĂTOR în TIMP și vine din 2045! Ce 'dovadă' a adus el (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 27 Oct 2018, 17:20
Eveniment

Un bărbat susține că este călător în timp și vine din anul 2045! El aduce ca "dovadă" o filmare bulversantă, de 6 minute.
Într-un clip postat pe canalul ApexTV, bărbatul fără identitate, a cărui față a fost cenzurată, face afirmații șocante, părând extrem de afectat și speriat de experiența avută, relatează stirileprotv.ro citând The Independent.

”Nu am mult timp la dispoziție, trebuie să dispar. Mă urmăresc și știu unde sunt acum. Trebuie să vă spun asta rapid...
Știu că este greu de crezut, dar vă asigur - și vă spun adevărul, pentru că meritați să-l cunoașteți. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului”, spune bărbatul la începutul mărturiei video, părând de-a dreptul terifiat. 

El susține că este călător în timp, vine din 2045, este cercetător și lucrează la niște mașinării despre care lumea va afla abia în 2028.
”În 2045, oamenii și roboții vor fi unul și același. Inteligența artificială va guverna lumea. Nu vor mai exista țări în 2028”, afirmă el isterizat.

Bărbatul mai susţine că a fost trimis într-o misiune până în anul 2018, pentru a lucra la niște mașinării, dar nu reușește să exprime logic scopul său.
Drept "dovadă", el arată spre cameră o tabletă cu nişte ”fimări din 2045”, care par mai curând imagini dintr-un joc PlayStation 2.

"Mărturia" bărbatului seamănă într-o oarecare măsură cu afirmaţiile halucinante ale noului ministru al Cercetării, Nicolae Hurduc.

Profesor universitar, el a ieșit recent în evidență printr-un interviu acordat pentru Ziarul de Iași, în care a afirmat că el crede că oamenii vin de undeva din viitor.  

„Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie”, a declarat Nicolae Huduc în interviul citat. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

(Sursa video: ApexTV / Youtube)
 

Citeşte mai multe despre:   2045,   Nicolae Hurduc,   PlayStation 2