Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a primit trei luni de închisoare cu suspendare

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a primit trei luni de închisoare cu suspendare

Un articol de: - 24 Noi 2014, 13:42
Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a primit trei luni de închisoare cu suspendare Foto: ziuaconstanta.ro Eveniment

Adrian Zglobiu, bărbatul care, în luna mai, l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, la Constanţa, a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare.

El urmează să execute 40 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, informează Mediafax.

Magistrații l-au condamnat, luni, pe Adrian Zglobiu, la pedeapsa de trei luni de închisoare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, amânând aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, calculat de la data rămânerii definitive a sentinței.

De asemena, instanța i-a impus lui Zglobiu obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa sau Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa.

Magistrații l-au obligat pe Zglobiu la plata către stat a sumei de 2.900 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare - 2.500 de lei din faza de urmărire penală şi 400 de lei din faza de judecată.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală "Mircea", la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc în 24 mai, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu